10.8.2017 10:35

Tiilikainen ja Oinonen jatkavat - myös maalinsuulle täydennystä

Joensuun Kiekkokopla on solminut pelaajasopimukset puolustaja Lasse Tiilikaisen, hyökkääjä Joonas Oinosen sekä maalivahti Marcus Nylanderin kanssa.


Savonlinnassa kiekko-oppinsa saanut Lasse Tiilikainen pelasi viime talvena ensimmäisen kautensa joensuulaisseurassa, ja ehti ennen sitä tahkoamaan Mestistä SaPKon pelipaidassa yhteensä 115 ottelua. Isossa roolissa Kiekkokoplan alakerrassa operoineen pelurin viime kausi jäi harmittavasti kesken loukkaantumisen takia. 23-vuotias Tiilikainen on nyt totutusti iloisella mielellä mukana ja kommentoi sopimustaan kesken tiistai-illan jääharjoitusten.

- Ensimmäisestä jäästä alkaen tuntuu kepeältä - mieli sekä kroppa. Kesällä on levätty ja ladattu akkuja sopivasti, nyt on sitten mukava jatkaa hienoa lajia hyvähenkisessä Kopla-perheessä.

Hyökkääjäkonkari Joonas Oinonen (31) aloittaa jo seitsemännen kautensa Koplassa. Kaiken kaikkiaan seuraikoneihin lukeutuvalla "Hepalla" on otteluita Kopla-paidassa 135 kappaletta tehoin 37+56.

Joensuulaislähtöinen nuori maalivahti Marcus Nylander saapuu Kiekkokoplaan Pohjois-Amerikan jäiltä. 19-vuotias Nylander on pelannut viimeiset kolme kautta Yhdysvaltojen juniorisarjoissa. Viimeisimpänä seuranaan WSHL-sarjan Phoenix Knights.

Manageri Lipponen hymyili leveästi antaessaan kommentteja uusista sopimuksista.

- Hyviä pelureita saatiin kiinnitettyä. Tiilikaisen Lasse on meille todella tärkeä palanen puolustukseen, ihan kärkiäijiä. "Heppa" tuo kokemusta ja toivottavasti myös sopivasti ronskia meininkiä kaukaloon. Nylanderista toivon, että nuori mies kehittyy meillä kovasti.

Lätkäuutisia


Lähde: Jatkoaika.com
Yhteydenottolomake


Tällä lomakkeella voit lähettää viestin Kiekkokoplan nettitoimitukselle, pelaajille tai seurajohdolle.

Nimesi


Sähköpostiosoitteesi


Puhelinnumerosi


Viestin aihe


Viesti