4.8.2017 12:50

Silvast palaa Koplaan - kolme uutta jatkosopimusta julki

Joensuun Kiekkokoplan kaikkien aikojen pistepörssin kärkinimi, hyökkääjä Ville Silvast, 31, palaa Koplaan kahden Jokipojissa vietetyn Mestis-kauden jälkeen. Sopimus kattaa tulevan kauden. Edellisellä kolmen kauden rupeamalla Kopla-paidassa Silvast kokosi yhteensä 161 tehopistettä (76 maalia + 85 syöttöä) 74:ssä ottelussa. Edellinen kausi Mestiksessä tuotti tehopisteitä 32:ssa ottelussa yhteensä kymmenen.


Silvast vaikutti silminnähden tyytyväiseltä pitkien sopimusneuvottelujen päätyttyä positiivisesti.

– Hyvä fiilis on, viime kerralla kun jätin Kopla-perheen, tiesin ettei se ole ikuista, vaan paluuni aika tulee koittamaan vielä, Silvast tunnelmoi.

– Olen saanut harjoitella terveenä, ja uskon, että eiköhän se töppönen vieläkin liikahda vanhaan malliin. Ei muuta kuin kiekkoa limppuun vaan, niin kuin entisellä valmentajallani Esa "Tiki" Tikkasella oli tapana sanoa, Silli myhäilee.

– Isossa kuvassa tavoite on pelata keväällä sarjanoususta. Joukkue vaikuttaa vahvalta, joten en näe syytä, ettemmekö sitä tavoittelisi, hän päättää.


Seuran manageri Jaakko Lipponen hykerteli tyytyväisyyttään.

– Pitkä voitelu tuotti tuloksen. Sarjan kärkihyökkääjiin kuuluvan pelaajan saaminen meille on iso asia.

Viime kaudet Kiekkokoplan kärkihyökkääjiin kuuluneet Joonas Hyttinen, 24, sekä Perttu Lappalainen, 26, ovat solmineet yksivuotiset jatkosopimukset Kiekkokoplaan.

Viime kaudella Suomi-sarjassa 32 (12+20) tehopistettä tekaissut Lappalainen tavoitettiin kommentoimaan syntynyttä sopimusta eilen illalla ensimmäisten jääharjoitusten jälkeen.

– Jotenkin se nimi sinne paperiin taas tuli sorvattua. Hyvillä mielin kohti talvea, meillä on iskukykyinen porukka jalkeilla, "Pera" kertoi.

Lappalainen oli tyytyväinen myös Joonas Hyttisen päätöksestä jatkaa Koplassa.

– Aijai, kyllähän se lämmittää mieltä, kun odotettavissa on tulevalle kaudelle taas useampaan otteeseen tuttua silmäkarkkia eli "Hyde-showta", hekumoi Lappalainen viitaten Hyttiseltä nähtyihin taikatemppuihin kiekon kanssa.

Myös puolustaja Samu Lintunen jatkaa pelejään Kiekkokoplassa. Yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen tehneelle Lintuselle alkava kausi on kolmas Kopla-paidassa.

Kiekkokopla julkaisee uuden sopimuksen Mestis-kokemusta omaavan pelaajan kanssa ensi viikolla.

Lätkäuutisia


Lähde: Jatkoaika.com
Yhteydenottolomake


Tällä lomakkeella voit lähettää viestin Kiekkokoplan nettitoimitukselle, pelaajille tai seurajohdolle.

Nimesi


Sähköpostiosoitteesi


Puhelinnumerosi


Viestin aihe


Viesti