8.5.2017 12:35

Turbo vauhdittamaan Kiekkokoplan menoa

Joensuun Kiekkokopla on solminut yhden vuoden vastuuvalmentajasopimuksen joensuulaiselle kiekkoväelle tutun nimen, Ari "Turbo" Aaltosen, kanssa.

Porilaislähtöinen Aaltonen omaa vankan valmentajakokemuksen juniori- sekä aikuispuolelta. Edelliskaudet Jokipoikien Mestisjoukkueen peräsimessä olivat valmentajakonkarille antoisia.

- Tämä on tosi hyvä jatkumo miesten joukkueen parissa Mestis-kausien jälkeen ja mielelläni tartun nyt uuteen haasteeseen, sillä "valmentamisen nälkä" on kova, kommentoi "Turbo" sopimustaan.

57-vuotiaalla Aaltosella on huippuvalmentajatutkinto Vierumäen urheiluopistosta sekä ammattivalmentajatutkinto Lapin urheiluopistosta. Hän tuntee joensuulaisen jääkiekkokentän sekä pelaajiston todella hyvin.

- Joukkueen runko pysynee pitkälti kasassa ja poistuvien pelaajien tilalle pyrimme tietenkin hankkimaan mahdollisimman hyvät paikkaajat.

- Kasaamme hyvän, liikkuvan ja kiekollista peliä pelaavan joukkueen, jossa on sopiva sekoitus nuorta verta ja kokemusta.

- Tulen pitämään vaatimustason tekemisessä korkealla ja kesätreenit on tarkoitus aloittaa toukokuun puolivälin jälkeen.


Tulevan kauden tavoitekin on "Turbolla" jo selkeänä.

- Kopla kuuluu Suomi-sarjaan ja sinne me pyrimme tulevan kauden päätteeksi takaisin nousemaan.

Kiekkokoplan seurajohto toivookin Aaltosen tuovan Mestiksen puolelta II-divisioonaseuraan uusia tuulia ja ammattimaisuutta.

- Tavoitteenamme on viedä nuoria joensuulaisia pelaajia eteenpäin ja ylöspäin sekä samalla kehittää koko seuran toimintaa kentällä ja sen ulkopuolella. "Turbon" uskomme kokemuksensa ja joensuulaisen jääkiekon tuntemuksensa myötä auttavan pelaajiamme nousemaan uudelle tasolle sekä samalla tietenkin joukkueemme menestyvän ja joensuulaisen jääkiekon edistyvän, kommentoi Kiekkokoplan seurajohdosta Jaakko Lipponen.

Lätkäuutisia


Lähde: Jatkoaika.com
Yhteydenottolomake


Tällä lomakkeella voit lähettää viestin Kiekkokoplan nettitoimitukselle, pelaajille tai seurajohdolle.

Nimesi


Sähköpostiosoitteesi


Puhelinnumerosi


Viestin aihe


Viesti