12.12.2016 14:14

Tuplapeliviikonlopusta Koplalle tuplapisteet

Joensuun Kiekkokopla nappasi viikonlopun molemmista otteluista voitot. KJT ja Titaanit kaatuivat Mehtimäellä kumpainenkin samoin 5-4 lukemin.


Lauantain ottelussa Tuusulasta saapunutta vierailijaa vastaan kamppailtiin tiukasti ja mätkittiin maaleja vuorotahtiin. Lopussa kuitenkin kiitos seisoi ja oman kylän pojat poistuivat kaukalosta voittajina.

Sunnuntaina vierailija Kotkan Titaanit tuli karvan verran terävämmin ottelun alkuun ja ehti ensimmäisessä erässä jo kahden maalin karkumatkalle. Kopla nousi kuitenki takaa vielä ensimmäisen erän aikana ohi ja lopulta meno kantoi voittoon saakka.

Penkin takana joukkueenjohtajan tontilla totutusti häärännyt Ville "Biimän" Papunen sanaili sunnuntain pelin jälkeen muutaman fraasin.

- Kypsä esitys pojilta tänään ja peli meni eteenpäin koko viikonlopun. Tästä on hyvä jatkaa.

- Sydäntä erityisesti lämmitti vanhan pelitoverin ja joukkueen kapteenin "Hartsa" Huohvanaisen onnistuminen ylivoimalla ja Heikkosen "Tumppu" oli maalilla hyvä antaen meille tsäänssin voittaa. Iisalmen miehille myös plussa ja kiitosta. Tervetuloa uudelleen.

Kopla jatkaa otteluitaan ensi viikonloppuna. Lauantaina matka kulkee Liikunnan Riemun vieraaksi Jyväskylään ja sunnuntaina on edessä kamppailu kotikaukalossa Mehtimäellä Oulun AIK:ta vastaan.

Lätkäuutisia


Lähde: Jatkoaika.com
Yhteydenottolomake


Tällä lomakkeella voit lähettää viestin Kiekkokoplan nettitoimitukselle, pelaajille tai seurajohdolle.

Nimesi


Sähköpostiosoitteesi


Puhelinnumerosi


Viestin aihe


Viesti