19.5.2016 16:13

Kiekkokoplan runko kasassa – Romppanen päävalmentajaksi

Kiekkokopla on solminut vuoden mittaisen sopimuksen valmentaja Pekka Romppasen kanssa. Aiemmin valmennusurallaan Romppanen on toiminut KalPa:n junioriorganisaatiossa noin 15:n vuoden ajan. Viimeiset kaksi kautta hän on vastannut Suonenjoen SuKiKa:n edustusjoukkueen valmennuksesta. Kausi on päävalmentajana Suomi-sarjassa Romppaselle ensimmäinen.


– Olen onnellinen ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta mennä eteenpäin omalla valmentajanpolullani tämän mahdollisuuden myötä, toteaa Romppanen.

– Neuvottelut sujuivat hyvässä hengessä, ja yhteisymmärrykseen ehdoista päästiin nopeasti. Uskon, että tulemme saamaan jalkeille hyvän ja urheilullisen ryhmän, jolla on edellytyksiä menestyä Suomi-sarjassa, hän jatkaa.

– Joukkueen valmistautuminen kauteen on jo aloitettu, jäälle menemme elokuun alussa. Tällöin on mahdollisuus tulla näyttämään osaamistaan myös joukkueen ulkopuolelta try-outtien muodossa, Romppanen päättää.

Uusia tulokkaita Koplaan on tällä erää kiinnitetty kolme pelaajaa, kaikki hyökkääjiä. Vuoden mittaiseen sopimukseen puumerkkinsä ovat laittaneet Nemo Huhta, Sami Eklund, sekä Teemu Juvonen.

Huhta ja Eklund pelasivat viime kaudella A-nuorten Mestistä kovin tuloksin. Kausi päättyi Liiga-karsintaan ja kaksikko oli koko kauden joukkueen avainroolissa. Huhdan tehopistesaldo osoitti 46:n pelatun ottelun jälkeen lukemaa 65 (36 maalia + 29 syöttöä). Eklund kirjautti itselleen 23 maalia ja 40 syöttöpistettä eli yhteensä 63 tehopistettä pelaamissaan 45:ssä ottelussa.

Teemu Juvonen Jokipoikien junioreiden kasvatti. Viimeisimmät kaudet Juvonen on pelannut 2. divisioonassa, viimeisimpänä Kontiolahden Kajastuksessa.

Jatkosopimuksia on kasassa tällä hetkellä seitsemän. Joukkueen maalivahdeista Kopla-paidassa jatkavat Sami Kosunen sekä Tuomas Heikkonen. Puolustajista jatkosta on sopinut Samu Lintunen. Hyökkääjistä Kiekkokoplassa jatkavat Joonas Hyttinen, Jere Keränen, Jyri Laasonen, sekä Niko Hirvonen.

Tällä hetkellä Kiekkokoplalla on kymmenen pelaajasopimusta. Joukkueen on määrä olla kasassa lopullisesti elokuun aikana, jolloin testipelaajien kohtalosta päätetään.

Samalla Kiekkokopla tiedottaa, että tammikuussa tullaan pelaamaan Joensuussa ulkoilmaottelu. Ottelun vastustaja tulee selviämään sarjaohjelmien tultua julki. Hallituksen jäsen Jaakko Lipponen kommentoi tapahtuman prosessia seuraavasti.

– Pyrkimyksenämme on tuoda kiekkokartalle uusia asioita jatkuvasti resurssiemme puitteissa. Suomi-sarjassa ei tietääkseni ole ainakaan hetkeen pelattu virallista ottelua "Winter Classic-hengessä."

– Aloitimme keskustelut Jääkiekkoliiton kanssa tapahtumasta jo kuluvan kevään aikana. Signaali on ollut erittäin positiivinen. Tällaisilla tapahtumilla saamme nostettua koko sarjan imagoa. Uskomme, että myös media voisi kiinnostua tästä.

Lisää pelaajasopimuksista sekä ulkoilmaottelutapahtumasta tiedotetaan myöhemmin sitä mukaa, kun tiedotettavaa ilmenee.

Lätkäuutisia


Lähde: Jatkoaika.com
Yhteydenottolomake


Tällä lomakkeella voit lähettää viestin Kiekkokoplan nettitoimitukselle, pelaajille tai seurajohdolle.

Nimesi


Sähköpostiosoitteesi


Puhelinnumerosi


Viestin aihe


Viesti