Info

JOENSUUN JÄÄKLUBI RY / Joensuun Kiekkokopla

Perustettu: 2011

Pelipaitojen värit: 1. valkoinen 2. harmaa


PÄÄVALMENTAJA
Ari Aaltonen

YHTEYSHENKILÖ
Jaakko Lipponen, puh. 044 3211073

PUHEENJOHTAJA
Nico Heikkilä


Seuran email: kiekkokopla(a)hotmail.fi

Posti- ja laskutusosoite: Kisapolku 4, 80100 Joensuu


KIEKKOKOPLAN LOGO-TIEDOSTOT

Vektorimuodossa oleva pdf-tiedosto tästä

OMAN KYLÄN KOPLA

Joensuun Jääklubi ry, joka kilpailee nimellä Joensuun Kiekkokopla, perustettiin lähtökohtaisesti joensuulaisia pelaajia varten, jotka eivät olleet enää syystä tai toisesta kykeneviä tai halukkaita kilpailemaan Mestis-tasolla tai ovat kasvaneet juniori-ikäluokista ulos. Seuran toimintaperiaate on alusta alkaen ollut tarjota näille pelaajille mahdollisuus jatkaa kilpajääkiekon pelaamista kotikaupungistaan käsin.

Kiekkokoplalla on vain miesten edustusjoukkue. Suurimmalla osalla joukkueen pelaajista on aikaisempaa taustaa Joensuun Jokipojista.

Tavoitteenamme on tarjota joensuulaisille kiekkoilijoille mahdollisuus pelata jääkiekkoa laadukkaasti hoidetussa seurassa, joka pitää huolta omista pelaajistaan. Katsojille toivomme tarjoavamme viihdyttävää ja railakasta lätkää, jota kannattaa tulla katsomaan.

Kiekkokoplan ideologia ja arvot rakentuvat paikallisuuden, avoimmuuden ja rehellisyyden pohjalle. Me olemme paikallinen. Me olemme ylpeistä siitä mistä tulemme ja mitä olemme. Me olemme oman kylän Kopla.
Yhteydenottolomake


Tällä lomakkeella voit lähettää viestin Kiekkokoplan nettitoimitukselle, pelaajille tai seurajohdolle.

Nimesi


Sähköpostiosoitteesi


Puhelinnumerosi


Viestin aihe


Viesti